DuliMorgóoska by Amigarockwell

Az Amigarockwell.blog.hu alblogja. Tulajdonképp a személyes blogom ahol rendesen kitudom dühöngeni magam a világ dolgain és nem azokat a blogjaimat "mérgezem" amik nem ezért jöttek létre... IRGUM-BURGUM! AJVÉ!

Friss topikok

  • Amigarockwell: Hmm... Ez érdekes, kivették azt a nyilvánvaló spamot a kommentekből... Na de én nem is kértem ilye... (2012.04.16. 21:51) Pali bá elment
  • zagyvai: Respect Bro!!!:)) (2011.03.05. 01:39) Sok milliós szarakodás
  • Amigarockwell: Nem igazán hiszem, hogy egy kisgyereknek el lehet magyarázni úgy ezt a témát, hogy úgy megértse, m... (2011.02.22. 21:52) Meleg felvonulás

Jelen dolgok

2011.11.23. 22:20 | Amigarockwell | Szólj hozzá!

Címkék: politika mszp fidesz rendszerváltás jobbik baromság kommunista maszop szocialista elszámoltatás rohadékok lmp elmúltnyólcév

Amikor az embernek van valami komollyá váló hobbija az általában időigényes. Van aki zenél, zenekart alapít és egy szaros garázsban nyomják a rock 'n' rollt. Van aki élethű hajókat épít amiket megúsztat valami tavon, vagy épp hatalmas modell repülőket amiket annak rendje és módja szerint repít is. Nekem egyenlőre a videószerkesztés ilyen, emiatt nem sok idő jut másra, na nem mintha panaszkodásképp írnám ezt. Csak így már nem sok erőm marad arra, hogy odafigyeljek arra mi történik a világban. Természetesen nem járok csukott szemmel és füllel ezért nagyjából képben vagyok. Csak már épp időm nem marad arra, hogy ezekre reagáljak ahogyan tettem korábban.

De most ami történt azt nem hagyhatom szó nélkül.

 

2010 április 11 és 25-én döntött az ország. A Fidesz nyerte a választásokat nagy többséggel, kétharmad ugyebár. Mondjuk ahogy utána kommunikálták az nem kicsit kicsapta a biztosítékot nagyon sok embernél. Tény, hogy az emberek többsége rájuk szavazott, tény, hogy mindenki változást akart.

De az, hogy Magyarország választóinak a kétharmadát szerezték meg, na az nem igaz.

Rengetegen nem mentek el szavazni. Ki azért mert lusta volt és egyszerűen nem érdekelte az egész.

Ki azért mert nem tudott el menni. És voltak olyanok akik nem tudtak szavazni tiszta szívvel a rendelkezésre álló lehetőségekre, mert egyik se az ő érdekeit képviseli. Ez ma se nagyon van másképp.

 

Azonnal azt mondták, hogy ez nem egyszerűen egy választás volt, ez egész egyszerűen FÜLKEFORRADALOM volt! Mond Viktorkám a maradék eszed is elment amikor ezt kitaláltátok?

De ez csak a kezdett volt, mondtak még olyat, hogy két hét alatt rendet csinálunk....

Én komolyan nem tudom mi mehet végbe ezen emberek fejében, akik ugyebár elvileg tanult, művelt emberfők. Mondjuk az elmebajhoz nem kell feltétlenül hülyének lenni, és az atomfizikus is tud bunkó paraszt lenni. Aztán persze szépen elkezdték azokat a dolgokat amik nem éppen azt eredményezték, hogy az ország kimásszon a szarból, sőt még inkább belesüllyedtünk. Elhiszem, hogy nehéz sok év szarságait eltakarítani, de akkor miért kell folyton azt szajkózni, hogy na most majd mindent megoldunk de azonnal? És akkor elkezdték a bűnbak keresést, mert hát az ország jelenlegi helyzetéért nem más a felelős, mint az MSZP. Azon belül is csakis a Gyurcsány. Mindenért ő a hibás, még azokért a dolgokért is amiket nem követett el, hiszen meg se született. De nem baj majd visszamenőlegesen

felelősségre vonjuk. Vérbe fojtották '56-ot? Ki a hibás hát a GYURCSÁNY! Lenyomtak minket Mohácsnál a törökök? Ki a hibás? Hát persze, hogy a GYURCSÁNY!Mindig mindenért ő a hibás, a Fletó! Mielőtt azt hinné bárki én nem védem Gyurcsányt, sőt ha rajtam múlna már holnap vigyék a börtönbe. Az a baj, hogy a jelenlegi helyzet nem 8 év eredménye bármennyire is próbálja ezt a Fidesz bemesélni. 1990 óta folyamatosan mást se csinált a drága politikai elitünk, mint egymást mocskolta. Te vagy a kommunista. Igen? Te meg fasiszta vagy bazmeg! Szépen eladtak szinte mindent, vagy ha nem akkor leépítették a francba. Egyetlen dologgal nem foglalkoztak. Azzal, hogy leszámoljanak a szocialista rendszer maradványaival. Nem alakítottak át semmit! Se a nyugdíjrendszert, se az egészségügyet se semmit! Minden maradt úgy ahogyan volt, csak közben eltelt 21 év. Most nem azért de vannak példák a világban, máshol nemhogy 21 évbe nem tellett újjáépíteni az adott országot de elég volt pár év is, itt miért nem sikerült? Lehet, hogy van szép új alkotmányunk, lesznek majd járásaink (vajon párttitkáraink is lesznek megint?) meg ilyen fontos dolgok. De közben a fél ország éhezik!

 

Nemcsak nekünk, de a világ szemébe is hazudnak!

Elvégre már akkor mondták amikor Gyurcsányék felvették az IMF hitelt, hogy az nem jó.

Miután hatalomra kerültek akkor is mondták ez nem jó, nekünk a piacokról kell megoldani a hitelezést. Erre tessék, mi van most? Arra készülnek, hogy az IMF-től vegyenek fel hitelt...!

De ez természetesen teljesen más lesz, mint amit Gyurcsány felvett, elvégre Fletó büdöset szarik a

Fidesz meg nem, az egyenesen rózsaillatú. Hát persze, ja.

 

Egyébként nem azzal van baj, hogy az IMF-hez fordultak, mert ha ez kell az ország működtetéséhez akkor tegyék. De akkor miért kell agyba-főbe szidni, hogy ez nem jó, ez egyenlő az ördöggel, utána meg lepaktálni vele? Kérem szépen nem lehetne normálisan közölni velünk, a drága néppel mik is várhatóak? És nem az arcunkba hazudni? De mit is várhatunk, elvégre nemhogy '90-től megy ez itt nagyüzemben, hanem a kommunista éra óta! De ezen nem is lehet csodálkozni, elvégre akik hatalmon vannak mikor is kezdték meg a tanulmányaikat, és mikor is fejezték be?

Keményen a szocialista időkben? Tehát szocialista gazdaságban nőttek fel, és azt is tanulták?

Hát akkor ne csodálkozzunk, hogy itt semmi se megy. Ilyen gondolkodással nem is fog másképp.

 

Na de kissé hosszúra nyúlt a bevezető.

Olvasgatom a híreket és mit látok? Esztergomban megszűnik a közétkeztetés, a közvilágítás.

A Képviselő testület nem tud megegyezni dolgokban.

És ez a nagy hatalmas FŰLKEFORRADALOM után, a NEMZETI EGYÜTTMŰKÖDÉS RENDSZERÉBEN, a KÉTHÉTUTÁNRENDETCSINÁLUNKban.

Most nem értem, megvan a kétharmad, mindenhol a Fidesz uralkodik, és ilyesmi megtörténhet?

Nem úgy volt, hogy átveszik az önkormányzatok hitelállományát? Most mégis mi a francos fene van?

És még az IMF faszát is le kell szopni megint. Nem értem. De biztosan minden jó úgy ahogyan az

elmúlt másfél évben csinálták.

 

Ja. Biztos úgy van. Ha ők mondják... 

süti beállítások módosítása