DuliMorgóoska by Amigarockwell

Az Amigarockwell.blog.hu alblogja. Tulajdonképp a személyes blogom ahol rendesen kitudom dühöngeni magam a világ dolgain és nem azokat a blogjaimat "mérgezem" amik nem ezért jöttek létre... IRGUM-BURGUM! AJVÉ!

Friss topikok

  • Amigarockwell: Hmm... Ez érdekes, kivették azt a nyilvánvaló spamot a kommentekből... Na de én nem is kértem ilye... (2012.04.16. 21:51) Pali bá elment
  • zagyvai: Respect Bro!!!:)) (2011.03.05. 01:39) Sok milliós szarakodás
  • Amigarockwell: Nem igazán hiszem, hogy egy kisgyereknek el lehet magyarázni úgy ezt a témát, hogy úgy megértse, m... (2011.02.22. 21:52) Meleg felvonulás

Luxos Ügynök

2011.03.25. 23:20 | Amigarockwell | Szólj hozzá!

Címkék: politika mszp fidesz rendszerváltás jobbik kommunista maszop 1990 szocialista rohadékok lmp

Annyira jó, hogy néhány ember azt mondhat amit csak akar, bárminemű következmény nélkül.

Gondolom nyilvánvaló, hogy Lázár Janikáról van szó:

 

 

 

Ezek szerint le van szarva mindenki aki nem lopta össze magát, mint ő és a többi rohadt gazfickó!

És még van bőr a képükön?

 

Aztán meg ugye miután ez nyilvánosságra került, majd jól megmagyarázzuk a bizonyítványt.

Azt is meg magyarázza, hogy ő milyen rendes ember nem fog mászkálni 450 lóerős autóval. Nem, ő nagyon szerény ember, beéri egy sima Audi A6-al is. Mert az olyannyira nem luxus, hogy csak közel 12 millió forintól lehet kapni! Hát igen ami jár az jár.

 

És hát igen van nekünk egy szépen fésült bólogató kutyánk, aki a gazdinak bármit megcsinál.

Hát persze, hogy Schmitt Pali bátyánkról van szó a vén trottyos kaméleon motoros államelnökünkről! Neki aztán patyolat tiszta múltja van, ő nem okozott balesetet, nem volt ő ügynök a kádár rendszerben, nem dehogy, ő csak valami szállodában osztogatta a szobakulcsokat néhány embernek. Nem ő nem tett ilyet, dehogy is. Csak egy bibi van ezzel kapcsolatban. Az átkosban ha valaki komoly pozíciót szeretett volna betölteni akkor nem volt elég belépni a pártba, ügynökké is kellett válnia. Hogy 3/milyenné az mindegy. Ezáltal felvetődik egy kérdés. Ha ő az előző rendszert szolgálta úgy, hogy emberekről jelentéseket írt és megfigyelte az miért is köztársasági elnök most? Mert az ilyet úgy hívják mocskos kommunista!

És akkor már ha ez elő került vegyük ide azt is, hogy aki 1990 előtt bármilyen politikai tisztséget betöltött az is mocskos kommunista kivétel nélkül! És igen a drága jó szeretett vezérünk is az. Mert tudniillik KISZ titkár volt Orbán Viktor, ezzel pedig hűen szolgálta az elnyomó hatalmat, és közvetve emberek nyomorát okozta elvtársaival egyetemben. És akkor még ő Magyarország Miniszterelnöke. Hát nem azért de ez elég kemény képmutatás azt hiszem. 

A bejegyzés trackback címe:

https://dulimorgooska.blog.hu/api/trackback/id/tr1002772135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása