DuliMorgóoska by Amigarockwell

Az Amigarockwell.blog.hu alblogja. Tulajdonképp a személyes blogom ahol rendesen kitudom dühöngeni magam a világ dolgain és nem azokat a blogjaimat "mérgezem" amik nem ezért jöttek létre... IRGUM-BURGUM! AJVÉ!

Friss topikok

  • Amigarockwell: Hmm... Ez érdekes, kivették azt a nyilvánvaló spamot a kommentekből... Na de én nem is kértem ilye... (2012.04.16. 21:51) Pali bá elment
  • zagyvai: Respect Bro!!!:)) (2011.03.05. 01:39) Sok milliós szarakodás
  • Amigarockwell: Nem igazán hiszem, hogy egy kisgyereknek el lehet magyarázni úgy ezt a témát, hogy úgy megértse, m... (2011.02.22. 21:52) Meleg felvonulás

Fizessük ki!

2011.04.09. 14:12 | Amigarockwell | Szólj hozzá!

Címkék: politika mszp fidesz kdnp jobbik kommunista maszop szocialista rohadékok lmp

Már egy ideje keringet az ami szerdán (2011 április 6) megvalósult. Név szerint, hogy létrehoznak valamit ami által az emberek is részt tudnak vállalni az államadósság csökkentésében.

 

 

A kormány szerdai ülésén egy győri társadalmi kezdeményezés mellé állva létrehozta az "Összefogás az államadósság ellen" nevet viselő alapot - jelentette be Szijjártó Péter.

 

A miniszterelnök szóvivője a kabinet szerdai ülése után közölte: az alapot 1 millió forint induló tőkével Rédly Elemér győri katolikus plébános indítja. Ismertette: az alapba befizethetnek azok a vállalatok és magánszemélyek is, akik fontosnak tartják az álladósság elleni harcot, és úgy gondolják, hogy saját forrásaikkal is hozzájárulnak ehhez. Aláhúzta: az alapba befizetett összegek teljes egészében a Nyugdíjreform és Államadósság-csökkentő Alapba kerülnek.

 

Forrás.

 

Hát igen mert az emberek egy felmérés alapján szívesen részt vállalnának a fejenként 2 milliós adósság csökkentésében. De engem nem kérdeztek meg, és a környezetemben senkit se kérdeztek meg erről. És mégis a hatalmas és bölcs vezérünk által vezetett szuper kormányunk nagyon tudja mit is kell tenni. De azért remélem, hogy olyan emberek, mint Csányi Sándor (na nem a színész) és társai beletesznek pár milliárdot. Sőt ha már a kormány olyan nagy erővel felkarolta ezt a hülyeséget akkor a képviselői tiszteletdíjuk felét beleteszik. Mert neki is részt kell vállalni az adósság csökkentésében, nem csak annak az embernek akinek a napi megélhetés is gondot okoz.

De az biztos, hogy én egy büdös forintot nem fogok belefizetni! Én nem vettem fel semmilyen hitelt, nem én okoztam ezt az úgymond nyakunkon lévő terhet. Mégis mi közöm van hozzá? Azért mert itt születtem, és itt élek? Hát ha ezt gondolják akkor kapják be a nagy büdös lókukit! Fizessék ki azok a drágalátos vagy más néven rohadék emberek akik okozták. És nekem itt ne pampogjanak az elmúlt nyolc évvel, mert mindig elfelejtik az elmúlt 21 évet! Mondjuk az is hozzátartozik, hogy elég nagy volt az államadósság az átkosban is, és az ott politikai tisztséget viselő emberek ma is szabadon járhatnak, kellhetnek Magyarországon, vagy éppen ma is komoly hatalommal járó tisztséget viselhetnek. 

A bejegyzés trackback címe:

https://dulimorgooska.blog.hu/api/trackback/id/tr212811987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása