DuliMorgóoska by Amigarockwell

Az Amigarockwell.blog.hu alblogja. Tulajdonképp a személyes blogom ahol rendesen kitudom dühöngeni magam a világ dolgain és nem azokat a blogjaimat "mérgezem" amik nem ezért jöttek létre... IRGUM-BURGUM! AJVÉ!

Friss topikok

  • Amigarockwell: Hmm... Ez érdekes, kivették azt a nyilvánvaló spamot a kommentekből... Na de én nem is kértem ilye... (2012.04.16. 21:51) Pali bá elment
  • zagyvai: Respect Bro!!!:)) (2011.03.05. 01:39) Sok milliós szarakodás
  • Amigarockwell: Nem igazán hiszem, hogy egy kisgyereknek el lehet magyarázni úgy ezt a témát, hogy úgy megértse, m... (2011.02.22. 21:52) Meleg felvonulás

Fizessük ki!

2011.04.09. 14:12 | Amigarockwell | Szólj hozzá!

Címkék: politika mszp fidesz kdnp jobbik kommunista maszop szocialista rohadékok lmp

Már egy ideje keringet az ami szerdán (2011 április 6) megvalósult. Név szerint, hogy létrehoznak valamit ami által az emberek is részt tudnak vállalni az államadósság csökkentésében.

 

 

A kormány szerdai ülésén egy győri társadalmi kezdeményezés mellé állva létrehozta az "Összefogás az államadósság ellen" nevet viselő alapot - jelentette be Szijjártó Péter.

 

A miniszterelnök szóvivője a kabinet szerdai ülése után közölte: az alapot 1 millió forint induló tőkével Rédly Elemér győri katolikus plébános indítja. Ismertette: az alapba befizethetnek azok a vállalatok és magánszemélyek is, akik fontosnak tartják az álladósság elleni harcot, és úgy gondolják, hogy saját forrásaikkal is hozzájárulnak ehhez. Aláhúzta: az alapba befizetett összegek teljes egészében a Nyugdíjreform és Államadósság-csökkentő Alapba kerülnek.

 

Forrás.

 

Hát igen mert az emberek egy felmérés alapján szívesen részt vállalnának a fejenként 2 milliós adósság csökkentésében. De engem nem kérdeztek meg, és a környezetemben senkit se kérdeztek meg erről. És mégis a hatalmas és bölcs vezérünk által vezetett szuper kormányunk nagyon tudja mit is kell tenni. De azért remélem, hogy olyan emberek, mint Csányi Sándor (na nem a színész) és társai beletesznek pár milliárdot. Sőt ha már a kormány olyan nagy erővel felkarolta ezt a hülyeséget akkor a képviselői tiszteletdíjuk felét beleteszik. Mert neki is részt kell vállalni az adósság csökkentésében, nem csak annak az embernek akinek a napi megélhetés is gondot okoz.

De az biztos, hogy én egy büdös forintot nem fogok belefizetni! Én nem vettem fel semmilyen hitelt, nem én okoztam ezt az úgymond nyakunkon lévő terhet. Mégis mi közöm van hozzá? Azért mert itt születtem, és itt élek? Hát ha ezt gondolják akkor kapják be a nagy büdös lókukit! Fizessék ki azok a drágalátos vagy más néven rohadék emberek akik okozták. És nekem itt ne pampogjanak az elmúlt nyolc évvel, mert mindig elfelejtik az elmúlt 21 évet! Mondjuk az is hozzátartozik, hogy elég nagy volt az államadósság az átkosban is, és az ott politikai tisztséget viselő emberek ma is szabadon járhatnak, kellhetnek Magyarországon, vagy éppen ma is komoly hatalommal járó tisztséget viselhetnek. 

Vadásszuk le

2011.04.09. 14:08 | Amigarockwell | Szólj hozzá!

Címkék: politika vadász mszp fidesz kdnp jobbik keresztény semjén zsolt kommunista maszop szocialista rohadékok lmp

Az a jó a mi „nagy” Magyarországunkban (de még nem mert ugye ez még Magyar Köztársaság), hogy itt okos emberek vannak. De természetesen nem köztünk prolik között, hanem a mindenható és bölcs politikusaink között. Mert az mindenki számára nyilvánvaló, hogy ezek a mélyen tisztelt állampolgárok, de az is lehet, hogy a barátaink mindent tudnak és mindent jobban elintéznének.

Az is olyan jó, hogy nagy múltú keresztény eszméket betartva élnek. Ezért is van az, hogy a KDNP egyik bölcs politikusa név szerint Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes sokkal jobban tudja, hogy mi kell ahhoz, hogy a természet működjön. Mert az teljesen természetes, hogy a védett állatokat ragadozó madarakat és egyéb semmirekellőúgyiscsaktrófeánakjó madarakat ki kell lőni, nem is beszélve más rohadt állatokról. Miért nem döglenek meg egyből amint meglátják a vadászt és alakulnak át trófeává?

 

Felül kell vizsgálni a vadászható és nem vadászható fajok listáját.

A nemzeti sajátosságokra hivatkozva, az erdei szalonka tradicionális tavaszi vadászatát vissza kell állítani. A jelenleg folyó monitoring vizsgálatok eredményeit felhasználva kell meggyőzni az EU szakbizottságát arról, hogy a Magyarországon évente elejtésre kerülő 2000 db szalonka nem befolyásolja az európai állomány létszámát. Vadászhatóvá kell tenni azokat a fajokat, amelyek létszáma azt lehetővé teszi, ugyanakkor a 79/409. Tanácsi Irányelv II/1. nem tiltja (nyári lúd, kanadai lúd, barátréce, menyét, nyuszt, stb.)

Forrás.

 

Ezek szerint neki az lenne a jó ha gyakorlatilag ki pusztítanánk a teljes vadállományt mert neki és a hozzá hasonló embereknek az milyen jó. Hogy rohadna meg!

 

Nekem is van egy ötletem. Én azt szeretném ha bevezetnék a politikus vadászati engedélyt. Mert hát mégis olyan sokan vannak nem számít nekik ha évente lelő közülük egy párat az ember. Ehhez mit szól a nagy vadász, és nagy keresztény Semjén Zsolt? 

· 1 trackback

süti beállítások módosítása