DuliMorgóoska by Amigarockwell

Az Amigarockwell.blog.hu alblogja. Tulajdonképp a személyes blogom ahol rendesen kitudom dühöngeni magam a világ dolgain és nem azokat a blogjaimat "mérgezem" amik nem ezért jöttek létre... IRGUM-BURGUM! AJVÉ!

Friss topikok

  • Amigarockwell: Hmm... Ez érdekes, kivették azt a nyilvánvaló spamot a kommentekből... Na de én nem is kértem ilye... (2012.04.16. 21:51) Pali bá elment
  • zagyvai: Respect Bro!!!:)) (2011.03.05. 01:39) Sok milliós szarakodás
  • Amigarockwell: Nem igazán hiszem, hogy egy kisgyereknek el lehet magyarázni úgy ezt a témát, hogy úgy megértse, m... (2011.02.22. 21:52) Meleg felvonulás

Ez a bűn, nem bűn?

2012.03.09. 23:20 | Amigarockwell | Szólj hozzá!

Címkék: politika fidesz elszámoltatás elmúltnyólcév

A múltkor kicsit dühöngtem egy sort, most csak egyszerűen rámutatok egy tényre, miszerint nem jó irányba mennek a dolgok. Mióta a fidesz hatalomra került azóta olyan, de olyan nagy elszámoltatás folyik, hogy nem győzzük kapkodni a fejünket. Még amikor kampányoltak ezerrel, már akkor jött ez a leendő elszámoltatás. Itt van egy ilyen maszlag ni:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igen már ekkor számoltatni akartak. Amiben nincs is gond, lenne is miért. Azt persze már nem merték meglépni, hogy az 1990-es éveket is beletegyék, csakis szigorúan 2002-től. Mert a fidesz ugye maga volt a megtestesült angyal '98-'02 között. Ja persze, de ez 100 %, hogy így van elvégre a viki mondja, és ő még sose hazudott...

 

Na de, hogy el is jussak a lényegig amiért belekezdtem egy kis billentyűkoptatásba, az a manapság is szépen működő mutyik és egyebek. Volt már eddig is példa, hogy orbán és bandája nem teljesen tiszta lapokkal játszik, de ezt most muszáj közzétennem:

 

 

Némethné volt főnöke milliárdos állami tendert nyert

2012. március 9., péntek 12:53

Patonai Péter, az MFB volt vezérigazgatójának cége nyerte azt a bruttó 800 millió forint keretösszegű tendert, amelyben a Miniszterelnökség a kormányzati intézkedések népszerű formába foglalt magyarázó kampányaira adtak megrendelést. Az I.M.G. Inter Media Group Kft.-nek erősítenie kell a „versenyképes Magyarország” és a „jó állam” brandet, és fel kell építeni a „működőképes egészségügy” és a „kulturált állam” brandeket is. A cég, amely két éve sorban nyeri a kormányzati pályázatokat, a kormányváltás utáni hetekben került Németh Lászlóné fejlesztési miniszter egykori főnöke többségi tulajdonába.

 

 

 

Nagyon nem tisztelt, általam nem megválasztott politikus fattyak (embernek nem nevezném őket, állatnak végkép nem...) ez mi a búbánat? Ez nem mutyi? Ez nem visszaélés? Ejnye-bejnye! Remélem budai gyula kirakatember elszámoltatási kormánybiztos önszorgalomból, és természetesen hivatalból ezt is jól megvizsgálja. Ugye ez lesz?

(Lesz a nagy francokat!) 

A bejegyzés trackback címe:

https://dulimorgooska.blog.hu/api/trackback/id/tr184300927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása